Utazz Kutyáddal

Kutyabarát szállások és kutyás programajánlatok

SUPer élmény kutyáddal a Balatonon – naplemente

Kutyás SUP a balatoni naplementében

A Balaton egyik legszebb panorámáját csodálhatjuk meg SUP deszkáinkról, kutyáinkkal, amelyhez naplementés, aranyló fényeket is kapunk. 🙂
Erre a kellemes kutyás SUP programra invitálunk munka utáni lazításként vagy nyaralás közbeni aktív kikapcsolódásként. Ekkor már kellemesen hűvös az idő, egész biztosan kutyáink is lelkesen csatlakoznak hozzánk. A nyári meleget csak víz közelében lehet elviselni, így ezzel a programunkkal Gazdiknak és kutyáiknak is szeretnénk kedvezni. Magyarország legnagyobb kutyás strandján a program előtt akár még csobbanhatunk is.

Nagyjából 2 órát fogunk vízen/vízben 😉 tölteni. Többféle deszka közül választhatunk, lesz stabilabb, amit a kezdőknek ajánlunk és lesz gyorsabb is, amit tapasztaltabbaknak adunk.
Ha még sose álltál deszkán, vagy a kutyáddal még nem próbáltad, itt az alkalom! 🙂 Mindenkire figyelünk, mindenkit megvárunk közös kalandozásunk során. Deszkáinkat a SUPport – Fonyód biztosítja.

A kutyás SUP program részletei:

Időpont: 2021. augusztus 13. (péntek délután)
FIGYELEM! Erre a hétvégére két SUP-túrát írtunk ki Fonyódra, kérlek figyelj, hogy melyikre jelentkezel.
Találkozó: 17:45 órakor (hogy egy kis eligazítást követően 18:00 órakor vízre szállhassunk)
A kiindulópont: Fonyódi Kutyás Strand
Fonyódi Kutyás Fürdőhely
Fonyód, Balatoni körút, 5213
https://maps.app.goo.gl/CJy6P7RgQf5s7cE57

Azt kérjük, hogy az indulás előtt vigyétek el a kutyákat egy kisebb sétára, hogy elvégezhessék a dolgukat. Javasoljuk, hogy hozzatok vízálló táskát és vízálló tokot a telefonnak. Lesznek nagyon szuper helyek, ahol varázslatos képeket készíthettek. Vizet, kis nasit nyugodtan csomagoljatok a táskába. A kutyának érdemes jutalomfalattal készülni, hogy könnyebb legyen a deszkához szoktatni. A kirándulást nagyjából 2 órásra tervezzük. Ez előtt pancsolhatunk még egyet a kutyákkal.

Árak:

Részvételi díj a vízi kirándulásra: 2.000,- Ft/deszka (kutya-gazda páros vagy személy kutya nélkül)
A deszka kedvezményes bérleti díja 2 órára: 4.500,- Ft
A deszka bérleti díját OTP SZÉP kártyával is lehet fizetni.

Természetesen saját felszereléssel is csatlakozhattok, akkor nincsen deszka bérleti díj. 

Fizetési és lemondási feltételek:

A részvételi díjat a limitált létszám miatt előre kérjük fizetni. Ehhez a fizetési információkat e‑mailben küldjük el a jelentkezési lap kitöltését követően. Ha a program esetleg kedvezőtlen időjárás miatt vagy kevés jelentkező esetén általunk lemondásra kerül, a befizetett részvételi díjat visszautaljuk vagy egy következő SUP túránkra felhasználhatod. Jelentkezés esetén a helyedet fenntartjuk, részvételedet a túra előtt legkésőbb egy héttel ingyenesen lemondhatod (a részvételi díjat visszautaljuk), 3 napon belüli lemondás esetén viszont a részvételi díjat sajnos nem tudjuk visszafizetni. 

Bármilyen kérdéssel, kéréssel keressetek bátran itt vagy az alábbi elérhetőségeinken! 🙂
Hosszú Noémi: +36 70 945 0280
uh.la1718722928ddayt1718722928ukzza1718722928tu@of1718722928ni1718722928

Légy szíves mindenképpen töltsd ki a jelentkezési lapunkat itt:
https://forms.gle/UTzMUvdG128CXicMA

A túrára limitált számú résztvevőt tudunk fogadni. A max. létszám 12 fő (plusz 12 kutya) deszka bérléssel és plusz 5 fő saját felszereléssel. A programot min. 6 fő részvétele esetén, megfelelő időjárási körülmények között szervezzük meg.
Ha esetleg kedvezőtlen időjárás miatt nem tudjuk megszervezni a programot, az esemény kiírásánál fogjuk közzé tenni és e‑mailben is értesítünk. Figyeljétek oldalunkat! Kérjük, hogy ha nem tudtok jönni, akkor mindenképpen jelezzétek!

Részvételi feltételek:
  • Nagyon fontos, hogy tudj úszni és a kutyád is tudjon. Ha esetleg a kutya nem biztos a vízben, tegyél rá kutya mentőmellényt.
  • Mindenki saját felelősségére vesz részt a programunkon.
  • A részvétel kutyával és kutya nélkül is lehetséges. A lényeg, hogy szeresd a természetet és a négylábúak társaságát is. 🙂
  • Kérjük, hogy csak jól szocializált és nem agresszív kutyával vegyél részt a programon.
  • A program szervezői nem felelnek a résztvevő kutyákért, mindenki a saját kutyájáért felel.
  • Minden kutyának kötelező az érvényes oltások megléte, az oltási könyveket érkezéskor be kell mutatni.
  • Tüzelő szukával a részvétel nem lehetséges.
Hasznos tanácsok:
  • Egy alap egészségügyi csomag jó, ha van nálad.
  • Ajánlott viselet: fürdőruha, de rá lehet venni egy gyorsan száradó rövid nadrágot, esetleg pólót.

Az eseményen készült fényképek egy részét Facebook oldalunkon és weboldalunkon közzétesszük, és a későbbiekben a programjaink népszerűsítésére felhasználjuk. Kérjük, hogy ha van olyan kép, amit nem szeretnél, hogy kitegyünk, jelezd nekünk és nem jelenítjük meg vagy ha esetleg felkerült, levesszük