Utazz Kutyáddal

Kutyabarát szállások és kutyás programajánlatok

Szálláshelyek kategorizálása

Mi alapján kapják weboldalunkon a szálláshelyek a kutyabarát piktogramokat?

A szálláshelyeket kifejezetten kutyabarát szemmel kategorizáljuk. A kis mancs piktogramok azt jelölik, hogy mennyire kutyabarát egy szálláshely. Minél több (max. 5 db) kis kép található egy adott szálláshelynél, annál szívesebben látják kedvencünket is velünk.

(1/5)

A kutyát éppen beengedik a szállodába. Inkább kisebb termetű kutyát látnak szívesen, olyanokat, akik otthon is a lakásban laknak. Maximum egy kiskutyát fogadnak. Semmilyen extra szolgáltatást nem kínálnak a kutyáknak. Van kutyadíj, általában magas.

(2/5)

Egy kutyát fogad a szálloda, de mindegy, hogy milyen méretű. A kutyáknak nem kínálnak semmilyen extra szolgáltatást, a kutya díja általában magas.

(3/5)

Több kutyát is szeretettel látnak a szálláshelyen, de nem kifejezetten kutyabarát a szálloda. Nincsenek kutyás extra szolgáltatások.

(4/5)

Több kutyát is nagyon szívesen fogadnak. Kínálnak néhány kutyás extra szolgáltatást. Kellemes környezetben fekszik a szálloda, ahonnan egyszerűen és kényelmesen lehet kirándulni indulni.

(5/5)

Több kutyát is nagyon szívesen fogad a szálláshely, kényeztető szolgáltatásokat kínálnak nekik: welcome jutalomfalat érkezéskor, etető-/itatótál a szobában, fekhely a kutyának a szobában. A szálloda olyan természeti környezetben fekszik, amely kutyás vendégek számára ideális: kirándulóhelyek és/vagy tó a közvetlen közelben (vagy kutya úsztatásra alkalmas tó a szálloda területén belül). A szálloda esetleg kínál kifejezetten kutyás programokat, csomagokat vagy a szálloda területén kisebb akadálypálya (agility pálya) van felállítva. A személyzet nagyon nyitottan áll hozzá a kutyás vendégekhez. Nincs kutyadíj vagy kedvezményes kutyadíj konstrukciók vannak. Ezek közül a szempontok közül a nagy része teljesül, akkor már kaphat a szálloda 5 piktogramot.