Utazz Kutyáddal

Kutyabarát szállások és kutyás programajánlatok

Kutyabarát üdülőfalu a Cserhátban

Azonosító: UKHU211

Kutyabarát szolgáltatások:

  • Kutyás kirándulóútvonalak
  • Természetközeli környezet
  • A kutya a szobába bevihető
Értékelés: (5/5)
Kutyabarát üdülőfalu a Cserhátban

Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon szereplő árak tájékoztató jellegűek, a szállodák foglaltságától és a foglalni kívánt időszaktól függően változhatnak. Személyre szabott ajánlatunkat a megjelölt időszakban elérhető legjobb árakkal fogjuk megküldeni.


Egy mesebeli völgyben, bő 1 órára Budapesttől, a Kéz kilátó szomszédságában bújnak meg az újépítésű, kutyabarát faházak. Az eldugott, természetközeli környezet kutyával kirándulni vágyóknak ideális célpont. 

Apartmanok

A faházakban kétfajta apartman található. A faházakban házanként 2 db apartman található.

Egyemeletes apartman, amelynek a földszintjén 1 db egyszemélyes kihúzható kanapé található. A földszinten van a teakonyha és a fürdőszoba WC-vel.

Az emeleten 2 db kétágyas szoba található. Az egyik szobában összetolhatók az ágyak, a másik szobában különálló ágyak vannak.

Az üdülőfalu dinamikus árképzést alkalmaz, ami azt jelenti, hogy árait minden ajánlatkérésre személyre szabottan, a faházak aktuális foglaltsága és a kívánt időszak függvényében adja meg.

Kérd ajánlatunkat a kívánt apartmantípusra!

Egyemeletes apartman, amelynek a földszintjén 1 db, kétszemélyes kihúzható kanapé található. A földszinten van a teakonyha és egy fürdőszoba WC-vel. Az emeleten egylégtérben található egy franciaágyas szoba és zuhanyzó külön WC-vel. A franciaágyas szoba a nagy tér miatt pót-matracozható.

Az üdülőfalu dinamikus árképzést alkalmaz, ami azt jelenti, hogy árait minden ajánlatkérésre személyre szabottan, a faházak aktuális foglaltsága és a kívánt időszak függvényében adja meg.

Kérd ajánlatunkat a kívánt apartmantípusra!

Egy mesebeli völgyben, bő 1 órára Budapesttől, a Kéz kilátó szomszédságában bújnak meg az új építésű, kutyabarát faházak. Az eldugott, természetközeli környezet kutyával kirándulni vágyóknak ideális célpont.

A házak nagy területen, domboldalon találhatók, így kellő távolságban vannak az épületek egymástól, hogy a vendégek zavartalanul pihenhessenek. A csodálatos természeti környezetben akár a terület elhagyása nélkül nagy sétákat tehetünk biztonságosan kutyáinkkal.

Az üdülőfalut egyéni vendégeknek és kisebb- és nagyobb baráti társaságoknak egyaránt ajánljuk. A házak apartmanjai külön-külön igénybe vehetők, de az egész létesítményt is ki lehet bérelni.

A házakat/apartmanokat minimum 2 éjszakára lehet igénybe venni.

A természetvédelmi terület határán, óriási zöldterületen naturális és letisztult gerendaházak találhatók a völgyre csodálatos kilátással. A téli meleget fatüzelésű kandalló szolgáltatja.

A területen két közös helyiség található.

Az egyik egy szabadtéri, konyhával egybekötött nagy tér, kemencével. Télen műanyag fallal védekeznek a hideg ellen, nyáron nincs ez a plexi fal. Igény esetén itt lehet előkészíteni a bográcsos ételhez a hozzávalókat. Az elkészült ételt itt vagy a másik közös helyiségben fogyaszthatjuk el. Ide télen be lehet tetetni gázmelegítőket és a kemencét is be lehet fűttetni. Nyáron nagyon kellemes helyszín csoportos, közös étkezésekhez.

A másik közös helyiség egy kicsit feljebb található a dombon, ami egy különálló ház, igény esetén asztalokkal és padokkal.

Az üdülőközpontban egy fürdőház is található, amiben szauna, kívül pedig dézsafürdő található. A fürdőházban öltözők és zuhanyozók állnak a vendégek rendelkezésére. A fürdőház másik oldalán egy kétszintes apartman található.

A létesítmény Hollókőről közelíthető meg autóval. A foglalást követően erről pontos tájékoztatást adunk.
A szállásdíj előre utalással vagy egyedi megállapodás esetén, a helyszínen készpénzben egyenlíthető ki. Bankkártyás fizetés nem lehetséges. A legközelebbi ATM Hollókőn üzemel (OTP).
Kutyák szállásdíja 2.000,- Ft/kutya/éjszaka.

Az üdülőközpont kutyabarát, szeretettel látja a négylábú kedvencekkel érkező vendégeket. A terület óriási, ahol a kutyák szabadon élvezhetik a természet adta örömöket.

Az üdülőfaluból közvetlenül, autóhasználat nélkül több kirándulóútvonal elérhető, többek között az Isten tenyere/kéz kilátó néhány perces sétára található. Hollókő innen egy kisebb kirándulással elérhető. Ha pedig egy kicsit autózunk, a Cserhát további szép kirándulóútvonalait fedezhetjük fel.Kisállatok szállásdíja 2.000,- Ft/kutya/éjszaka.