A Világ SUNNY oldala

 

10 éves lettem

-

Sunny 10 éves videója

2017. december 31-én 10 éves lettem.

Sajnos a Szilveszter nem igazán a kutyák napja. Durrogtatás, tűzijáték, robaj minden irányból. Nagyon félek ilyenkor, remegek, és olyan szorosan a Kisgazdám mellé bújok, amennyire csak lehet. Hiába kérjük mi négylábúak az embereket, hogy kíméljenek bennünket, nem hallgatnak ránk. Amit tehetünk az az, hogy elbújunk előlük, amennyire csak lehet.

Szerencsére azért túléltem ezt a napot, és ezt az élményt leszámítva nagyon boldog vagyok. „Kutyajó” sorom van, sokat kirándulunk az év minden időszakában. Az elmúlt 10 évben is így volt ez mindig, készített is erről a Gazdám egy kisfilmet, szívesen megmutatom Nektek is. Jó ezeket a képeket látni, hihetetlen, hogy mi minden történt közös életünkben.

Örülök, hogy fitt és sportos vagyok, és remélem, hogy ez még sokáig így lesz. Rengeteg felfedezni való hely vár még bennünket. Szeretem a hegyeket, a tavakat, a hűsítő kispatakokat télen-nyáron, bármikor. Tirolban most a tél örömeit évezem, imádok a hóban hemperegni, futni, hógolyózni a Kisgazdámmal. Nagyon jó életem van. Bárcsak minden kutyának ilyen jó dolga lenne!

Boldog és egészséges Új évet kívánok négylábú társaimnak, és természetesen a gazdáiknak.
Kívánom, hogy Nektek is ilyen tartalmas, aktív életetek legyen.

Pacsi Mindenkinek,
Sunny