Utazz Kutyáddal

Kutyabarát szállások és kutyás programajánlatok

Vendégház I. a Mátrában

Azonosító: UKHU206

Kutyabarát szolgáltatások:

  • Kutyás kirándulóútvonalak
  • Természetközeli környezet
  • A kutya a szobába bevihető
Értékelés: (5/5)
Vendégház I. a Mátrában

Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon szereplő árak tájékoztató jellegűek, a szállodák foglaltságától és a foglalni kívánt időszaktól függően változhatnak. Személyre szabott ajánlatunkat a megjelölt időszakban elérhető legjobb árakkal fogjuk megküldeni.


A vendégház Mátramindszent központjában áll. A falu a Mátra északi lejtőjére települt, 10 kilométerre Galyatetőtől, és 110 kilométerre Budapesttől. A faluból minden irányba gyönyörű séták, túrák tehetők erdőn-mezőn, hegyen-völgyön, patakparton.

A vendégház

Az épület valamikor a bíróé volt, egyike a falu legszebb házainak. A ház belső oldalán futó L-alakú veranda, a fedett terasz, és a gyümölcsfákkal teli kert intim, csendes és természetközeli környezet a pihenni, vagy akár bulizni vágyóknak. Közvetlen lakószomszéd nincsen, mert két oldalról az orvosi rendelő és a posta kertje, hátulról pedig fenyvessel borított hegyoldal határolja az 1500 négyzetméteres telket.

A ház tulajdonosai igyekeztek megőrizni a ház eredeti szépségét, az épület szerkezetét, a régi nyílászárókat és belső spalettákat, a színes terazzo mozaiklapot a konyhában, és ezekkel harmonizáló bútorokkal rendezték be.

A ház négy, egymástól külön is megközelíthető szobából, két fürdőszobából, és jól felszerelt konyha-étkezőből áll, összesen 100 m2 alapterületű. Ehhez kapcsolódik a 30 négyzetméteres széles veranda, és a 26 négyzetméteres fedett terasz, kerti tűzhellyel.

Baráti társaságoknak bulizáshoz, 2-3 család együtt nyaralásához, közös hétvégéjéhez ajánljuk. Egyszerre csak egy társaságnak adják ki, és négylábúakat is szívesen látnak.

Szobák

Kétágyas: külön hidromasszázs zuhanykabinos fürdőszobával, plusz franciaággyá nyitható kanapéval.

Négyágyas: egy franciaágy, két külön ágy.

Egyágyas

Hombár: itt akár öten is alhatnak, két emeletes- és egy külön ágyon.

Árak

A ház bérleti díja 1-3 fő esetén 10.000,- Ft/ház/éj.

4 fő felett 3.000,- Ft/fő/éj (maximum 30.000,- Ft).

Egy hétre 120.000,- Ft-ba kerül a teljes ház.

Kutya ingyen vihető.

Fűtési szezonban a gáz külön fizetendő a gázóra állása alapján.

Kiemelt időszakokban (Húsvét, Pünkösd, augusztus 20., október 23., Karácsony, Szilveszter) a díjak változhatnak.

Idegenforgalmi adó mértéke: 350,- Ft /fő/éj

A vendégház Mátramindszent központjában áll. A falu a Mátra északi lejtőjére települt, 10 kilométerre Galyatetőtől, és 110 kilométerre Budapesttől. A község tengerszint feletti magassága 280 méter, de a levegő tisztasága hasonló, mint a Mátra 8-900 méter feletti csúcsain.

A faluból minden irányba gyönyörű séták, túrák tehetők erdőn-mezőn, hegyen-völgyön, patakparton.

A ház elől induló piros jelzés a falu szélén található szép kis tó mellett Galyatetőre vezet (10 km).

A templom mellől induló Szekér úton felfelé haladva az út két oldaláról szép kilátás nyílik a Mátra és a Bükk csúcsaira. Mintegy négy kilométer séta után kijutunk egy - az erdészek által használt - aszfaltútra, amelyen balra indulva Parádsasvárra (8 km), jobbra pedig a gombási horgásztavat érintve Szuhára (4 km) érünk. Szuhán végigsétálva, a keresztnél jobbra fordulva Mátramindszentre jutunk vissza.