Utazz Kutyáddal

Kutyabarát szállások és kutyás programajánlatok

Retro ház a tónál :)

Azonosító: UKSLO101

Kutyabarát szolgáltatások:

  • Kutyás kirándulóútvonalak
  • Természetközeli környezet
  • A kutya a szobába bevihető
  • Kutyastrand
Értékelés: (5/5)
Retro ház a tónál :)

Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon szereplő árak tájékoztató jellegűek, a szállodák foglaltságától és a foglalni kívánt időszaktól függően változhatnak. Személyre szabott ajánlatunkat a megjelölt időszakban elérhető legjobb árakkal fogjuk megküldeni.


A kellemes hangulatú, középkategóriás szálloda gyönyörű természeti környezetben, közvetlenül egy kis tó partján található. A helyi Energia Park kivételes energiát biztosít a környéknek, amelyhez több legenda is fűződik. 

Szobák

A szálloda 31 szobával rendelkezik, amelyekben 68 vendég elhelyezése biztosított.

A legtöbb szoba teraszos vagy erkélyes, a szobák a tóra, a Storžič-hegységre és a Hrib Kastélyra néznek. Minden szobában hűtő, telefon, kábel-TV és Internet-hozzáférés szolgálja a vendégek kényelmét.

Check-in: 14:00 órától
Check-out: 11:00 óráig

A lefoglalt szobákat az érkezés napján 20:00 óráig tartja a szálloda, későbbi érkezés esetén kérjük ezt előre jelezni.

A legtöbb szoba teraszos vagy erkélyes, a szobák a tóra, a Storžič-hegységre és a Hrib Kastélyra néznek. Minden szobában hűtő, telefon, kábel-TV és Internet-hozzáférés szolgálja a vendégek kényelmét.

A kellemes hangulatú, középkategóriás szálloda Kranjtól mindössze 10 km-re, Ljubljanától pedig kb. 35 km-re, gyönyörű természeti környezetben, közvetlenül egy kis tó partján található. Ugyan a szálloda retro, éppen 2020-ban lett 50 éves, a fekvése, a természet közelsége mégis vonzó úti céllá teszi.

A helyi Energia Park kivételes energiát biztosít a környéknek, amelyhez több legenda is fűződik. A vidék sok fiatal házaspárt vonz ide, akik számára, ha a tó melletti kőrisfa ösvényen végigsétálnak, az 50 éves hűség garantált.
A legendák sora mellett a természet is bőven tartogat felfedeznivalót. A Zaplata hegységben számtalan túra-útvonal csábít kutyás kirándulásra. A völgyben pedig érdemes megtekinteni a 16. századból származó Hrib Kastélyt.
Az érintetlen természet, a tó és a hegyek csendet és nyugalmat árasztanak, innen egész biztosan kipihenten és feltöltődve tértek haza kutyátokkal.

A közvetlenül a tó partján fekvő kis szálloda különleges élményt nyújt az ide látogatók számára. Itt minden megtalálható, amire a vendég vágyhat: kellemes légkör, barátságos szállodai személyzet. A szállodát körülvevő természeti környezet a tóval, erdőkkel biztosítja a minőségi és pihentető üdülést. A szálloda éttermében a könnyű, egészséges és ízletes ételek mellett a kiváló házi desszerteket is megkóstolhatjuk.

A szállodát 2015-ben az Év Kutyabarát szállodájává választották Szlovéniában.

A szobák erkélyei elég nagyok ahhoz, hogy a kutyák is kellemesen, szabadon érezzék magukat.

A tóban kutyák is fürödhetnek.

A szálloda tökéletes kiindulópont kisebb-nagyobb sétákra, kirándulásokra. A közvetlen közelben több kiránduló útvonal is található.