Utazz Kutyáddal

Kutyabarát szállások és kutyás programajánlatok

Kutyabarát kastélyszálló

Azonosító: UKHU705

Kutyabarát szolgáltatások:

  • Kutyás kirándulóútvonalak
  • Természetközeli környezet
  • A kutya a szobába bevihető
Értékelés: (5/5)
Kutyabarát kastélyszálló

Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon szereplő árak tájékoztató jellegűek, a szállodák foglaltságától és a foglalni kívánt időszaktól függően változhatnak. Személyre szabott ajánlatunkat a megjelölt időszakban elérhető legjobb árakkal fogjuk megküldeni.


Az ide látogató vendégek csendes, természetközeli helyen pihenhetnek. A kastélyban szeretettel látják a kutyával érkező vendégeket, a 3 hektáros, ősfás kastélyparkban a kutyák akár szabadon is sétáltathatók a többi vendég és állat igényeit figyelembe véve.

A késő barokk stílusú kastélyépület az 1700-as évekből származik. Ezt építették át az évszázadok folyamán és alakították át kastélyszállóvá. Legújabb tulajdonosa 2021-ben újíttatta fel és nyitotta meg szállodaként.

A 2021-ben felújított kastélyszálló a Balatontól délre, a Zselic határán található.

A kastélyban sok közösségi tér található: szalon, étkező, társalgó, teraszok, valamint játékszoba a gyerekeknek.

A kastélyparkban kellemes sétákat lehet tenni, és lehetőség van lovaglásra is. A gyerekeket állatsimogató, többféle sportpálya, minigolf és egy jól felszerelt játszótér várja.

A kastély éttermében ízletes ételekkel várják a vendégeket.

A közelben élmény és gyógyfürdő is van (10 km).

A parkolás ingyenes a kastély parkolójában.

A kastély wellness része a dézsafürdő, a kastélyparkban, illetve az épületben privát használatra foglalható pezsgőfürdő és finn szauna.

A szállodában a kutyákat szívesen fogadják, pihenésük ingyenes. Kis- és nagytestű kutyákat egyaránt szeretettel látnak, a kutyák a szobákba és közösségi terekbe bevihetők.

A kastélypark vadhálóval körbekerített, a kutyák akár szabadon is sétáltathatók a többi vendég és állat igényeit figyelembe véve.