Utazz Kutyáddal

Kutyabarát szállások és kutyás programajánlatok

Bemutatkozunk

Hosszú Noémi vagyok, az Utazz Kutyáddal weboldal megálmodója.

Középiskolás korom óta szerettem volna kutyát, de csak a főiskola elvégzése után nyílt rá lehetőségem, hogy magamhoz vegyek egy kis szőrgombócot. Így utólag már belátom, hogy nem is jöhetett volna jobbkor. Tudtam, hogy szeretném, ha okos lenne, szeretnék vele iskolába járni, de akkor még igazából nem is gondoltam arra, hogy mi mindent lehet együtt csinálni, hogy lehet MINDENT EGYÜTT csinálni. 🙂

Összejött egy kutyás baráti társaság, akikkel elhatároztuk, hogy elmegyünk síelni Ausztriába. Mivel én voltam a „szakember”, rám bízták az utazás szervezését. (Idegenforgalmi szakot végeztem a középiskolában és a főiskolán is, idegenvezető voltam, majd utazási irodában szereztem sok éves tapasztalatot. Ezt követően szállodai oldalról is megismertem a szakmát.)

Szereztem szállást, majd nekivágtunk (6 lány 7 kutyával) a csodálatos, hófödte hegyeknek. Utunk szuperül sikerült. Nagyokat kirándultunk, és míg a kutyáink a csapat többi részével bandáztak, néhányan síeltünk is, esténként pedig nagy társas partikat tartottunk.

Mindezt a következő évben megismételtük egy másik helyen. Ott sem csalódtunk.

Innen jött az ötlet, hogy ezt a kutyás, utazós, élményszerzős életérzést másoknak is megmutassam. Így jött létre az Utazz Kutyáddal, először kutyabarát szálláshelyeket közvetítő oldalként. Mára Magyarország egyetlen hivatalos, engedéllyel rendelkező, kutyás utazásokra specializálódott utazásszervezőivé váltunk.
(A két osztrák Hüttefalu, ahol a baráti társaságommal voltam, azóta is jó partnereink, és már több kutyás csapat is járt azóta ezeken a helyeken.)

Cégünk folyamatosan fejlődik: újabb és újabb kutyabarát szálláshelyek kerülnek fel az oldalunkra, és nagy sikerrel szervezzük félnapos/egynapos kutyás kirándulásainkat, kutyás hétvégi programjainkat.

Szeretnénk a lehető legjobb szolgáltatást nyújtani Nektek, így nem a mennyiségre, hanem a minőségre fektetjük a hangsúlyt. A legtöbb szállást, amelyeket a weboldalunkon találtok, személyesen felkerestük, és kutyabarát szemmel megnéztük, teszteltük, tapasztalataink alapján kategorizáltuk, majd a környékét is bejártuk, hogy kutyás kirándulóhelyeket is tudjunk Nektek a választott szálláshely közelében ajánlani.

Mindig, amikor csodálatos helyeken járunk, már ott azon gondolkozunk, hogy az egész biztosan Nektek is nagyon fog tetszeni, amikor arra jártok.

Többes számban beszélek, mert a szállodákkal nem egyedül ismerkedem, a programokat nem egyedül szervezem és a weboldalt se egyedül kezelem.

Anyukám a társam mindenben, támogatóm, úti társam, munkatársam, kritikusom. Vele együtt ötletelünk, építjük az Utazz Kutyáddal-t, együtt fedezünk fel új helyeket, mutatjuk be Nektek, és együtt valósítjuk meg kutyás utazásaitokat, álmaitokat.

A legnagyobb segítségeinket is szeretném bemutatni. Sunny és Pezsgő nélkül az egész semmit sem érne és talán nem is tartanátok minket hitelesnek. Mindenhova elkísérnek minket, személyesen tesztelnek, és ha nekik nem tetszik, akkor mi sem ajánljuk; ahova ők nem jöhetnek, mi is kétszer meggondoljuk, hogy megyünk-e.

Az összes kirándulásunkon örömmel részt vesznek, segítenek a szállodák kutyabarátságának kritikus elemzésében és nem utolsó sorban boldogan pózolnak jobbnál jobb helyeken.

Megígértem Sunnynak, hogy megemlítem itt utazós blogját, amelyben élményeiről mesél: A Világ Sunny oldala. Megtaláljátok weboldalunkon vagy a Facebookon. Örül nagyon a lájkoknak, követőknek, mert megállapodásunk szerint minden like után jutifali jár neki. 😉

Keress minket, ha Kedvenceddel vagy Kedvenceiddel Te is hasonló élményeket szeretnél szerezni, ha együtt utaznátok, mert Te is úgy érzed, hogy családtagként ő se maradhat ki a legszebb pillanatokból. Fordulj hozzánk bizalommal, ha speciális kéréseid, kívánságaid, igényeid vannak.

Mi megtaláljuk Neked a legmegfelelőbb megoldást!

Kutyával élni, kutyával utazni jó.

Noémi, Márta, Sunny és Pezsgő