Utazz Kutyáddal

Kutyabarát szállások és kutyás programajánlatok

Ajánlatkérés


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/utazzkut/public_html/wp-content/plugins/utazzkutyaddal/submit.php on line 509

Választott Szállás

Ajánlatkérés

-
Vezetéknév
Keresztnév
E-mail cím
Telefonszám

Kérjük, ellenőrizd le a megadott adatokat!

Választott Szállás: Ajánlatkérés

Választott Szoba:

Érkezés:

Távozás:

Felnőttek száma:

Gyermekek száma:

Kutyák száma:

Egyéb megjegyzés:

Általános szerződési feltételek

Kedves Szállásfoglaló!

A www.utazzkutyaddal.hu weboldal, az oldal tartalma és infrastruktúrája, valamint az oldalon és a weboldalon keresztül kínált online szállásfoglalási szolgáltatás a Dogline Szállás Kft. tulajdonában, működtetésében és szolgáltatási körében van. Minden, ezeken az oldalakon kínált szolgáltatás kizárólag az Ön személyes, nem kereskedelmi célú használatára vehető igénybe az alábbi szabályok és feltételek alapján:

Az Általános Szerződési Feltételek az Ön, mint Vendég, és a Szállásközvetítő közötti szerződéses kapcsolatot szabályozzák. A Szállásközvetítő az általa kínált szálláshelyeknek nem tulajdonosa, azokat csak közvetíti a mindenkori ingatlantulajdonos megbízásából. A mindenkori szállástulajdonos felhatalmazza a Szállásközvetítőt szálláshelyének értékesítésére az általa meghatározott árak alapján.

A Szállásközvetítői szolgáltatás garantálja, hogy az Ön által kiválasztott szálláshely le van foglalva mire Ön üdülni indul, anélkül, hogy az Ön számára plusz költséget jelentene. A Dogline Szállás Kft. Ön felé közvetítési díjat nem számol fel.

Szállásfoglalás és a szerződés létrejötte

Weblapunkon keresztül ajánlatot kérhet szálláshelyekre, amely vagy a honlapunkon megjelenő szálláshelyekre vonatkozhat vagy egyéni ajánlat esetén a szállásközvetítő által személyre szabott ajánlatokat jelenti. Az ajánlatkérés történhet írásban, azaz e-mailben vagy telefonon. Ajánlatkérésére e-mailben válaszolunk.
Amennyiben elfogadja szállásajánlatunkat, e-mailben visszaigazoljuk a foglalását és foglalása megerősítésére foglaló fizetésére kérjük. A foglaló összegét átutalással fizetheti a visszaigazolásban megadott bankszámlaszámra. A szállás lefoglalásához szükséges összeg befizetésével Ön teljes mértékben elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.

Amennyiben a foglaló a visszaigazolás elküldését követő 5 munkanapon belül nem érkezik be a megadott számlára, a kért szálláshely foglalását töröljük.

A Szállásközvetítőn keresztül történő szállásfoglalással Ön közvetlen (jogilag kötelezett) szerződéses kapcsolatba lép a lefoglalt szálláshellyel. A Dogline Szállás Kft. közvetítő szerepet tölt be Ön és lefoglalt szálláshelye között.

Miután a foglaló a megadott bankszámlára megérkezik, e-mailben értesítjük a foglalás elfogadásáról, azaz a szerződéskötés visszaigazolásáról, vagy a foglalással kapcsolatban felmerült bármely változásról. Visszaigazolásunkban megküldjük az szálláshely pontos nevét, címét, elérési útvonalát. A szállásköltség fennmaradó részének kiegyenlítése (a teljes díj mínusz foglaló) a szálláshelyen történik.

Szállásfoglalás során Ön elfogadja a szálláshely lemondási és meg nem jelenésre vonatkozó szabályait valamint a szálláshely bármely további szabályait és feltételeit, melyek az Ön foglalására vagy tartózkodására vonatkoznak.

Árak

Az árak magyarországi szállások esetén a legtöbb esetben Forintban, külföldi szállások esetén Euróban vannak megadva. A foglaló fizetése előzetes egyeztetés alapján történhet Forintban vagy Euróban. Amennyiben Ön az Euróban megadott árat forintban kívánja fizetni, akkor a foglaló ellenértékét a MNB a szerződéskötés napján érvényes napi középárfolyamán számoljuk.

Felelősség

A weboldalon található információk a szálláshelyektől beszerzett adatokon alapulnak. Habár cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy az információk valósak legyenek, nem tudjuk garantálni, hogy az összes információ pontos és megfelelő. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges hiányosságokért, hibákért, pontatlan vagy félrevezető adatokért (beleértve az árakat is). Weboldalunk nem felelős a szálláshelyek minőségéért és szolgáltatásaiért. A weboldalunkon megadott távolságok, a szálláshely méretei stb. becsült adatok, ill. a szálláshelyek adatai alapján hozzávetőleges információnak tekintendők.

Lemondás

Lemondás a Vendég részéről a szálláshely által megadott feltételek alapján történhet. A szálláshelyeknek különböző lemondási feltételei lehetnek. Ezek az adott szálláshely leírásánál vagy foglalás visszaigazolásában találhatók. Kérjük, szíveskedjenek ezeket átolvasni.

Lemondás a Dogline Szállás Kft. részéről akkor történhet, ha a szolgáltatás előre nem látható ok (vis major) következtében nem vagy nem teljes egészében valósítható meg, vagy ha a szálláshely a visszaigazolt foglalást valamilyen hiba, pl. túlfoglalás miatt nem tudja teljesíteni. A cég ilyen esetben megpróbál más, hasonló minőségű szállást biztosítani. Ha a Vendég ezt nem fogadja el, a költségeket a Vendég visszakapja.

A lemondás minden esetben írásban kell, hogy történjen.

Érkezés és elutazás

A lefoglalt szálláshelyre az odautazás és elutazás a Vendég által választott módon és a Vendég saját költségén történik. Általában az érkezés 14 órától, az elutazás 10 óráig történhet. A bejelentkezés és kijelentkezés pontos időpontját azonban a szálláshelyek határozzák meg. Ezeket megtalálják a szálláshelyek leírásánál vagy a foglalást visszaigazoló e-mailben. Előzetes megbeszélést követően az érkezés és távozás esetleg más időpontban is lehetséges.

A vendég által okozott kár

A Vendég köteles a szálláshelyet rendeltetésszerűen használni, az általa okozott kárt a szálláshelyen be kell jelenteni és adott esetben meg kell téríteni. A Vendég által okozott kárért a Szállásközvetítő nem tartozik felelősséggel.

Utazási biztosítás

A szállásdíj semmilyen biztosítást nem tartalmaz! Javasoljuk, hogy egyénileg kössenek baleset-, betegség és poggyászbiztosítást.

Adatvédelem

Kötelezzük magunkat, hogy minden személyes adatot, mely a szállásfoglalás lebonyolítása kapcsán rendelkezésünkre áll, csak a Vendég ügyeinek intézése céljából használunk fel. A vendégek személyes adatait más célokra harmadik félnek nem adjuk tovább.

Szállásközvetítő:

Dogline Szállás Kft.
1145. Budapest, Újvidék u. 60.
moc.l1713687905iamg@1713687905tfk.e1713687905nilgo1713687905d1713687905
uh.la1713687905ddayt1713687905ukzza1713687905tu@of1713687905ni1713687905
Cégjegyzékszám: 01-09-957902
vezetve a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróságnál
Adószám: 23274727-1-42